logo

18-05-2022 20:05:27 Pjukopgave 2022 open!!!

Sinds kort is het formulier geopend waarmee men zich kan inschrijven voor het Open Smallingerlands Pjukkampioenschap bij KC de Pein.

Vrijdag 1 juli 2022

vanaf 18.30 uur starten

vanaf B aspiranten

Deelname €5 per koppel

 

Opgeven doe je via dit formulier: https://bit.ly/Pjukopgave2022
Wacht niet te lang, zoek een pjukmaat en schrijf je in. Max 64 koppels en vol=vol.

 

Binnenkort wordt de lijst (tot nu toe) online gezet.

deWITdePEIN - Pjuktoernooi | weekrapport


14-05-2022 22:05:31 Nevenactiviteiten op 25 juni 2022

Bekijk hieronder de schema's voor de nevenactiviteiten
Nevenactiviteiten ('s ochtends) (PDF-bestand)
Behendigheidsspel ('s middags) (PDF-bestand)

Een jaarlijks terugkerend onderdeel op het jeugdtoernooi is het Kangoeroe-evenement. Dit jaar zijn er zo'n 120 Kangoeroes van 15 verenigingen aangemeld die gedurende de ochtend en een klein gedeelte van de middag vermaakt zullen worden.

Klik op de link hieronder voor meer informatie
Programma Kangoeroes (PDF-bestand)

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


14-05-2022 00:05:15 Wedstrijdprogramma 72e Jeugdtoernooi 25 juni 2022

Bekijk hieronder de indelingen van de klassen en het wedstrijdprogramma. De schema's voor de nevenactiviteiten ('s ochtends) en het behendigheidsspel ('s middags) volgen z.s.m. evenals het programma voor de Kangoeroes.

Poule-indelingen (ochtend en middag), de lijst met scheidsrechters is hier ook te vinden

Wedstrijdprogramma (ochtend)
Wedstrijdprogramma (middag)

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


21-04-2022 16:04:29 Jeugdtoernooi met G-teams

Voor het eerst doen er aan ons jeugdtoernooi ook G-teams mee. Dit zijn teams die bestaan uit spelers met een beperking. Er hebben zich hiervoor 4 teams aangemeld, te weten de G-teams van KV Oerterp, KV LDODK/Rinsma Modeplein, KV Flamingo’s en KV Leeuwarden. Ze spelen in 4-tallen monokorfbal, waarbij een wedstrijd 15 minuten duurt en ieder team 3 wedstrijden speelt. De G-teams zullen aantreden tijdens het middagprogramma van ons toernooi. De deelname van de G-teams aan ons toernooi is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Smallingerland via het budget Sportakkoord.

De voorbereidingen voor ons toernooi zijn op dit moment in volle gang. De indelingen van de klassen zijn klaar en ook het wedstrijdschema. Momenteel zijn we o.a. druk bezig met het vinden van voldoende scheidsrechters, het regelen van de velden en materialen, het werven van sponsors, de invulling (en maken van schema’s) van de nevenactiviteiten en het benaderen van vrijwilligers hiervoor. Zodra er voldoende scheidsrechters zijn kan er begonnen worden met hen wedstrijden toe te wijzen.

Genoeg te doen dus en dat doen wij als commissie met veel inzet en veel plezier, waarbij er regelmatig wordt vergaderd en er ieder jaar weer nieuwe uitdagingen zijn, waarvoor we ook iedere keer weer een oplossing vinden.

De toernooicommissie,

Evie, Anneke, Marrit, Koop en Janco

Janco Akkerman - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


07-04-2022 18:04:31 Wedstrijdverslag KC De Pein D1 – DTS D1

Zaterdag 2 april hadden we een spannende wedstrijd voor de boeg. Het was namelijk onze kampioenswedstijd! Als we deze zouden winnen van DTS dan worden we kampioen. De wedstrijd was “thuis” in de zaal van Houtigehage en we zouden beginnen om 15:15 in de middag.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | Teams | weekrapport


01-04-2022 12:04:49 De Pein D1 - Flamingo’s D2

 

Zaterdag  19 maart

 

Het is zo ver, de dag van de wedstrijd is aangebroken! Voor iedereen een wekker vroeg in de ochtend, kwart over acht verzamelen bij de sportvelden in Opeinde. We rijden naar Houtigehage en zijn mooi op tijd, maar helaas de hal zit nog op slot. Iedereen verdwijnt in z’n telefoon om mensen te bellen, appen en sms’en om maar iemand te vinden die hal open kan doen. De scheidsrechter is ook al aanwezig al baalt hij wel dat hij geen jas aan heeft, het is fris, vroeg in de ochtend. Bijna negen uur en daar is iemand die de hal open kan doen, helaas geen koffie vandaag voor de toeschouwers.

Snel omkleden, een beetje inschieten en starten!  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport


31-03-2022 17:03:53 72e Jeugdtoernooi KC De Pein

Zoals reeds eerder bekend gemaakt zal ons jeugdtoernooi dit jaar plaatsvinden op zaterdag 25 juni.

Voor deze editie hebben zich 23 verenigingen aangemeld met totaal 117 teams. Voor het Kangoeroe-evenement zijn tot nu toe 122 Kangoeroes aangemeld. We zijn zeer verheugd met dit grote aantal. Volgens ons een teken dat het goed gaat met de aanwas van de jeugd.  

Voor het eerst krijgen G-teams (voor spelers met een beperking) de mogelijkheid aan ons toernooi mee te doen. Er hebben zich hiervoor drie teams aangemeld. We hopen nog op een vierde team, maar ook met drie teams zal het toernooi voor hen doorgaan.

Eerdere jaren was het “Grabbelbad” voor de pupillen een groot succes.  De toernooicommissie heeft daarom besloten deze activiteit dit jaar weer te organiseren. Voor de jongste jeugd zal tevens een optreden worden verzorgd door de Coolkids Party www.coolkidsparty.nl Voor de aspiranten en junioren is er weer een behendigheidsspel.

Ons toernooi vraagt ieder jaar een grote inspanning van de toernooicommissie en van de vele vrijwilligers, waar we gelukkig altijd zonder problemen een beroep op kunnen doen.

De voorbereidingen zijn dus in volle gang. Wij als commissie vertrouwen erop dat de vrijwilligers die binnenkort benaderd worden hun medewerking (weer) zullen toezeggen.

Voorts willen we alle eigen jeugdleden, hun ouders en alle seniorenleden er alvast op attenderen 25 juni vrij houden.

Voor meer informatie over ons toernooi zie: http://jeugdtoernooi.kcdepein.nl/

Namens de jeugdtoernooicommissie,

Janco Akkerman

Janco Akkerman - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


16-03-2022 12:03:25 WIK’34 D2 versus KC de Pein D1 ‘Aanvalsmachine draait op volle toeren’

Zaterdag 12 maart reisde het topteam de Pein D1 af naar Dâmwald. Eenmaal daar aangekomen wachtte het team WIK ’34 in spanning af op wat ging komen. Want onze spelers waren in goede moed, samen met mascotte Appelsap begonnen ze de wedstrijd met een heuse Yell. Helaas misten we deze wedstrijd de altijd constante Romeé maar gelukkig wel aanwezig na een korte korfbal stop de grappige vrolijke Jurre.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | Teams | weekrapport


13-03-2022 13:03:43 De Pein wint wederom ruim van Leonidas.

Zaterdag 12 maart stond het 2e duel in twee weken tijd tussen De Pein & Leonidas op het programma, de heenwedstrijd werd heel eenvoudig gewonnen door de geelhemden (24-4) dus De Pein was met veel vertrouwen afgereisd naar Noordwolde.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport


10-03-2022 21:03:01 De Pein D1 wint ook van It Fean D2.

Zaterdag 5 maart heeft ons D1 team de wedstrijd gespeeld tegen It Fean D2, thuis (zaal Houtigehage). We waren rond 9:30 aanwezig en hadden genoeg tijd om onze tactiek te bepreken. We hebben inmiddels al flink wat wedstrijden gewonnen en zijn op de goede weg voor het kampioenschap.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | Teams | weekrapport