logo

12-06-2023 21:06:14 Digitaal programmaboekje jeugdtoernooi

Ook de jeugdtoernooi commissie gaat met haar tijd mee en dat betekent dat het programmaboekje -welke sinds mensenheugenis op menig deurmat plofte- alleen nog digitaal zal verschijnen.

Bekijk hier het digitale programmaboekje (PDF-bestand). 

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


12-06-2023 21:06:04 Sponsoren jeugdtoernooi

Zonder sponsoren geen jeugdtoernooi! De toernooicommissie is de sponsoren van het jeugdtoernooi zeer erkentelijk voor hun steun. Zonder hun steun is een dergelijk toernooi niet te organiseren.

Bekijk hier de lijst met sponsoren.

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


27-05-2023 16:05:15 Jeugdtoernooi zonder programmaboekje?

De voorbereidingen voor ons toernooi zijn op dit moment in volle gang. Het wedstrijdschema staat inmiddels (met de scheidsrechters) op de site van het jeugdtoernooi www.kcdepein.nl/jeugdtoernooi

Ook de schema’s van de nevenactiviteiten ’s ochtends en ’s middags staan er op, evenals het programma voor de Kangoeroes.

Net als vorig jaar doen er aan ons jeugdtoernooi ook weer G-teams mee. Dit zijn teams die bestaan uit spelers met een beperking. Er hebben zich hiervoor 4 teams aangemeld, te weten de G-teams van KV Oerterp, KV LDODK/Rinsma Modeplein, KV Emmeloord en KV Leeuwarden. Ze spelen in 4-tallen monokorfbal, waarbij een wedstrijd 10 minuten duurt en ieder team 6 wedstrijden speelt. De G-teams zullen aantreden tijdens het middagprogramma van ons toernooi. De deelname van de G-teams aan ons toernooi is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Smallingerland via het budget Sportakkoord.

Dit jaar heeft de jeugdtoernooicommissie besloten, in het kader van duurzaamheid, geen papieren programmaboekje meer uit te brengen. Er wordt naar de deelnemende verenigingen, de scheidsrechters, de sponsoren en andere belanghebbenden nog wel een digitaal programmaboekje  verstuurd.

Alle leden en andere vrijwilligers die hebben toegezegd aan het jeugdtoernooi hun bijdrage te willen leveren, willen wij hiervoor alvast hartelijk bedanken. Zonder jullie medewerking zou het grootste jeugdkorfbaltoernooi van Noord Nederland niet door kunnen gaan.

De toernooicommissie,

Evie, Anneke, Marrit, Koop en Janco

 

Janco Akkerman - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


22-05-2023 17:05:05 Nevenactiviteiten op 24 juni 2023

Bekijk hieronder de schema's voor de nevenactiviteiten
Nevenactiviteiten ('s ochtends) (PDF-bestand)
- Behendigheidsspel ('s middags) (PDF-bestand)

Een jaarlijks terugkerend onderdeel van het jeugdtoernooi is het Kangoeroe-evenement. Dit jaar zijn er zo'n 90 Kangoeroes van 11 verenigingen aangemeld die gedurende de ochtend en een klein gedeelte van de middag vermaakt zullen worden.

Klik op de link hieronder voor meer informatie
Programma Kangoeroes (PDF-bestand)

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


22-05-2023 16:05:43 Wedstrijdprogramma 73e Jeugdtoernooi 24 juni 2023

Bekijk hieronder de indelingen van de klassen en het wedstrijdprogramma. De schema's voor de nevenactiviteiten ('s ochtends) en het behendigheidsspel ('s middags) volgen z.s.m. evenals het programma voor de Kangoeroes..


Poule-indelingen (ochtend)
Poule-indelingen (middag)
Wedstrijdprogramma (ochtend)
Wedstrijdprogramma (middag)

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


29-04-2023 21:04:53 Veilig sporten, natuurlijk ook bij KC de Pein

KC de Pein is een gemoedelijke sportclub en we hebben het altijd leuk samen

Je kan bij ons zijn wie je wil zijn en iedereen is welkom.

Om dit voor iedereen duidelijk te maken is wijzen we via dit nieuwsbericht nog op de volgende, al dan niet vanzelfsprekende, zaken.

We houden ons bij KC de Pein aan de algemene gedragsregels van het NOC*NSF.

Mocht er alsnog iets zijn waar je tegen aan loopt, dan kan en mag je je uitspreken of hier eventueel hulp krijgen via een onafhankelijk vertrouwenspersoon.

Bestuur KC de Pein.

deWITdePEIN - Algemeen | weekrapport


03-04-2023 21:04:15 De Pein sluit zaalcompetitie af met benauwde zege.

Er waren in het afgelopen weekend nogal wat wedstrijden waar beslissingen moesten vallen in de zaalcompetitie 22/23. Neem bijvoorbeeld de spannende ontknoping in de 2e klasse A of de bizarre degradatiestrijd in de 1e klasse B. In de 3e klasse A was toen De Pein begon aan de wedstrijd tegen Vitesse (B) vrijwel alles al gespeeld voor de geelhemden. Promotie was ondanks een heel knap zaalseizoen niet meer mogelijk en dus kon De Pein de laatste wedstrijd vrijuit spelen. Ook voor tegenstander Vitesse (B) stond er niks meer op het spel, kortom; alle ingrediënten voor een leuk potje op de zaterdagavond.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport


25-03-2023 16:03:39 G-teams gezocht

Voor ons jeugdtoernooi op 24 juni zijn wij op zoek naar G-teams. Tot nu toe hebben zich hiervoor drie teams aangemeld.

De G-teams zullen aantreden tijdens het middagprogramma van ons toernooi, dat start om 14.15 uur.

Voor verdere informatie en aanmelding: jeugdtoernooi@kcdepein.nl

De jeugdtoernooicommissie van KC De Pein

Janco Akkerman - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


25-03-2023 16:03:34 73e Jeugdtoernooi KC De Pein

Zoals reeds eerder bekend gemaakt zal ons jeugdtoernooi dit jaar plaatsvinden op zaterdag 24 juni.

Voor deze editie hebben zich 23 verenigingen aangemeld met totaal 119 teams. Voor het Kangoeroe-evenement zijn tot nu toe 77 kinderen aangemeld.Net als vorig jaar krijgen ook G-teams (spelers met een beperking) de mogelijkheid aan ons toernooi mee te doen. Er hebben zich hiervoor drie teams aangemeld. We hopen nog op meer teams, maar ook met drie teams zal het toernooi voor hen door kunnen gaan.

Voorgaande jaren was het “Grabbelbad” voor de pupillen een groot succes. De toernooicommissie heeft daarom besloten deze activiteit dit jaar weer te organiseren. Voor deze jongste jeugd zal tevens, na het grote succes van vorig jaar,  een optreden worden verzorgd door Coolkids Party www.coolkidsparty.nl Voor de aspiranten en junioren is er weer een behendigheidsspel.

Ons toernooi vraagt ieder jaar een grote inspanning van de toernooicommissie en van de vele vrijwilligers, waar we gelukkig altijd zonder problemen een beroep op kunnen doen. De voorbereidingen zijn dus in volle gang. Wij als commissie vertrouwen erop dat de vrijwilligers die binnenkort benaderd worden hun medewerking (weer) zullen toezeggen.

Voorts willen we alle eigen jeugdleden, hun ouders en alle seniorenleden er alvast op attenderen 24 juni vrij houden.

Voor meer informatie over ons toernooi zie: http://jeugdtoernooi.kcdepein.nl/

De jeugdtoernooicommissie,

Evie, Anneke, Marrit, Koop en Janco

 

 

 

 

Janco Akkerman - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


20-03-2023 22:03:03 De Pein verliest topper tegen It Fean/Boelenslaan.

Zaterdag 18 maart was het voor het vlaggenschip van KC De Pein erop of eronder. Na de nederlaag tegen WSS had de ploeg alleen bij winst nog kans op promotie naar de 2e klasse.

In de uitwedstrijd werd er een gedenkwaardige ruime zege geboekt, maar toen lagen de papieren er wel anders voor. De Pein was tot op het bot gemotiveerd na een destijds roerige week en It Fean mistte enkele belangrijke spelers. Op deze zaterdag waren beide ploegen wel weer compleet en voor een bom volle sporthal in Houtigehage kon de wedstrijd na de spelerspresentatie (met dank aan Thomas, zonder werkende microfoon) iets later dan gepland, beginnen.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport