logo

29-09-2023 17:09:26 Flamingo’s C1 - KC De Pein C1

Woensdag 20 september 17.45 uur, op dit wat vreemde tijdstip voor werkende mensen, stond de wedstrijd de Flamingo’s C1 tegen Pein C1 op het programma. Dus reisden we met de jonge heren en dames naar Buitenpost voor een uurtje vertier en spanning.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | Teams | weekrapport


25-09-2023 21:09:18 Doelpuntrijke zege KC De Pein.

Na het bekerdebacle van afgelopen woensdag was het voor De Pein in de uitwedstrijd tegen KV Emmeloord zaak om weer orde op zaken te stellen. Voorafgaand aan de competitie werden beide ploegen wellicht in de bovenste regionen van de ranglijst verwacht, de realiteit was dat Emmeloord tot nu toe 1 puntje verzamelde uit 2 wedstrijden en De Pein ook al 1 nederlaag te verwerken kreeg. Voor beide teams dus een belangrijke wedstrijd. Veel affiches zijn er niet geweest tussen beide verenigingen in het verleden; enkele spelers speelden alleen in de junioren tegen elkaar. Een nieuwe tegenstander dus voor de ploeg van coach Sietse Dijkstra.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport


18-09-2023 21:09:52 KC De Pein in thriller langs Pallas'08.

Op zaterdag 16 september stond er voor KC De Pein een belangrijke wedstrijd op het programma tegen (wederom) een ploeg uit Leeuwarden, namelijk: Pallas’08.

Na de ronduit desastreuze seizoenstart was het ondanks dat het nog zo vroeg in het seizoen is, gelijk al een hele belangrijke wedstrijd. Je kan namelijk als club in deze korte veldcompetitie met een promotie/degradatieregeling namelijk niet te veel punten laten liggen. Met die boodschap stuurde coach Sietse Dijkstra zijn achttal dan ook het veld in.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport


11-09-2023 21:09:02 Valse seizoenstart KC De Pein

Voor KC De Pein stond zaterdag 9 september de seizoensouverture op de planning tegen KV Leeuwarden. Na een prima voorbereiding met onder andere een gedeelde 1e plaats op het Kuorkes toernooi in Surhuisterveen en een gelijkspel tegen KC Harich was het nu tijd om te laten zien waar de ploeg van nieuwbakken trainer Sietse Dijkstra stond.  (lees meer)

HiddeAltena - Algemeen | Competitie | weekrapport


29-06-2023 22:06:58 Pjukken bij KC de Pein - 30 juni 2023

deWITdePEIN - Pjuktoernooi | weekrapport


29-06-2023 14:06:59 Bedankt! En datum jeugdtoernooi 2024

De jeugdtoernooicommissie kijkt met volle tevredenheid terug op het 73e jeugdtoernooi.

We willen alle deelnemende teams, hun coaches, de scheidsrechters en alle vrijwilligers, die ervoor gezorgd hebben dat het een onvergetelijke en zeer geslaagde dag werd, heel erg bedanken voor hun bijdrage. Dat geldt ook voor de vele sponsoren, het Sake Sietzes Reindersma Fonds, Dorpsbelang Opeinde, Provinsje Fryslân en Gemeente Smallingerland (budget Sportakkoord). Bedankt voor jullie bijdragen!

Tot slot willen we alvast de datum van ons jeugdtoernooi van volgend jaar bekend maken. Dat is zaterdag 22 juni 2024.

De jeugdtoernooicommissie,

Evie, Anneke, Marrit, Koop en Janco

Janco Akkerman - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


25-06-2023 09:06:47 Foto's Jeugdtoernooi

Per abuis was de link naar de foto's van het Kangoeroe evenement niet juist. Hier is de juiste link

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


24-06-2023 17:06:51 73e Jeugdtoernooi (middagprogramma)

Het zit er weer op. De toernooicommissie kan terugkijken op een meer dan geslaagd toernooi. Janco Akkerman van de organisatie: "alles liep op rolletjes vandaag.  We hebben veel blije gezichten gezien en daar doen we het voor. Het weer zat natuurlijk ook mee. Ook konden we dit jaar weer een beroep doen op de vele vrijwilligers. Zonder deze hulp is het niet mogelijk om zo'n toernooi te kunnen organiseren". 

Bekijk hier de uitslagen van het middagprogramma. Dat geeft de volgende standen.

Ook deze middag zijn er weer de nodige foto's gemaakt. Je bekijkt ze via onderstaande links:

- Foto's behendigheidsspel

- Foto's middagprogramma

Foto: het winnende G-team van Leeuwarden!

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


24-06-2023 14:06:50 Foto's Ochtendprogramma

Inmiddels zijn alle teams van het ochtendprogramma weer op weg naar huis. Er zijn vandaag weer vele foto's gemaakt. Wie weet sta je er wel tussen! Bekijk de foto's via de volgende links:

- Wedstrijdfoto's

- Foto's Kangoeroe evenement

- Foto's Optreden Coolkids Party

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport


24-06-2023 13:06:17 Ochtendprogramma 73e Jeugdtoernooi

Met het symbolische eerste fluitsignaal opende wethouder Sport Pieter van der Zwan vanochtend het 73e Jeugdtoernooi van KC de Pein. En dat onder ideale weersomstandigheden! Inmiddels is het zonnetje goed doorgekomen, moet er goed gesmeerd worden en gaan de ijsjes als raketjes over de toonbank. Met 120 teams is het toernooi al jaar en dag het grootste korfbaltoernooi van Noord Nederland.

Bekijk hier alle uitslagen van het ochtendprogramma. Dat geeft deze standen.

Wedstrijdleiding - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport