logo

01-04-2022 12:04:49 De Pein D1 - Flamingo’s D2

 

Zaterdag  19 maart

 

Het is zo ver, de dag van de wedstrijd is aangebroken! Voor iedereen een wekker vroeg in de ochtend, kwart over acht verzamelen bij de sportvelden in Opeinde. We rijden naar Houtigehage en zijn mooi op tijd, maar helaas de hal zit nog op slot. Iedereen verdwijnt in z’n telefoon om mensen te bellen, appen en sms’en om maar iemand te vinden die hal open kan doen. De scheidsrechter is ook al aanwezig al baalt hij wel dat hij geen jas aan heeft, het is fris, vroeg in de ochtend. Bijna negen uur en daar is iemand die de hal open kan doen, helaas geen koffie vandaag voor de toeschouwers.

Snel omkleden, een beetje inschieten en starten! 

25 seconden in de wedstrijd en het is al 1-0, Romy scoort. Het is even schrikken op de tribune naar het horen van een doffe knal, Bram valt op zijn hoofd maar kan door. Na 3 minuten is het het al 3-0 Jenthe Mare en Teake scoren. Nog een keer in dezelfde volgorde en het is al 5-0. Het is tijd om te wisselen van vak. 14e minuut Bram scoort, maar helaas wordt afgekeurd door de scheids. Na een mooie afvang van Bram maakt hij er 6-0 van, het gaat als een speer in Houtigehage. Nog een keer Bram 7-0. Nu is het Jenthe die scoort en wel twee keer achter elkaar, 9-0. De flamingo’s doen er alles aan om van de nul af te komen maar de verdediging staat als een huis. Het aanvalsvak speelt echt mooi samen en je ziet dat ze er veel plezier in hebben, 10-0 Bram! Nu een doorloop gespeelt en Bram scoort weer, 11-0. Ongelooflijk 11-0 in de rust, waar gaat dit heen?

Tweede helft...ze gaan weer!

Het duurt even voordat ze de smaak weer te pakken hebben, eerste minuten wordt er rustig aan gedaan. Het is tenslotte ook al 11-0 en dat blijft het tot de wissel van de vakken. Bram heeft iets heel speciaals gegeten als ontbijt, alles lukt lijkt het wel. Hij scoort de 12-0 na een fantastische aanval, goed spel van De pein D1! Ondertussen doen de Flamigo’s er alles aan om te scoren en ja het lukt ver in de tweede helft 12-1. De Pein zet er weer een tandje bij. Bram scoort twee keer en het is 14-1. Ondertussen is er geen beginnen aan voor de Flamingo’s, de verdediging is zo sterk van De Pein. Jurre scoort! 15-1 en een dikke gebalde vuist van Jurre, YES! Dit doet hij nog een keer over in de laatste minuut en de eindstand staat op de borden 16-1. Wat een wedstrijd van een goed spelend Team.

Volgende week naar Dokkum voor een wedstrijd tegen De Granaet D1....Succes.

 


01-04-2022 12:04:49 - Algemeen | Competitie | weekrapport

Reacties