logo

04-06-2024 14:06:17 74e Jeugdtoernooi KC De Pein 22 juni

Er doen dit jaar 126 teams en 120 Kangoeroes mee aan ons toernooi. We zijn verheugd dat we 4 verenigingen kunnen verwelkomen die voor het eerst deelnemen, te weten Ritola (Zuidlaren), Zunobri (Zuidhorn, Noordhorn en Briltil), SDO (S) (Schoonoord) en Pallas'08 thebagstore.nl (Leeuwarden).

Helaas doen er dit jaar geen G-teams mee. Dit vanwege te weinig inschrijvingen. Volgend jaar krijgen G-teams een nieuwe kans om mee te doen aan ons toernooi.

De voorbereidingen voor ons toernooi zijn op dit moment in volle gang. Het wedstrijdschema staat inmiddels (met de scheidsrechters) op de site van het jeugdtoernooi www.kcdepein.nl/jeugdtoernooi Ook de schema’s van de nevenactiviteiten ’s ochtends en ’s middags staan er op, evenals het programma voor de Kangoeroes.

Er wordt naar de deelnemende verenigingen, de scheidsrechters, de sponsoren en andere belanghebbenden net als vorig jaar binnenkort via de email een programmaboekje gestuurd.

Lydia Elzinga heeft na 16 jaar zitting te hebben gehad in de wedstrijdleiding laten weten hiervoor niet meer beschikbaar te zijn. We willen Lydia voor haar jarenlange inzet hartelijk bedanken. Gelukkig zijn we er in geslaagd voor Lydia een vervanger te vinden en dat is Krista Bethlehem. De toernooicommissie wenst Krista heel veel succes en vooral veel plezier!

Alle leden en andere vrijwilligers die hebben toegezegd op 21 en 22 juni hun bijdrage te willen leveren, willen wij hiervoor alvast hartelijk bedanken. Zonder jullie medewerking zou het grootste jeugdkorfbaltoernooi van Noord Nederland niet door kunnen gaan.

 

De toernooicommissie,

Evie, Anneke, Marrit, Koop en Janco


04-06-2024 14:06:17 - Algemeen | Jeugdtoernooi | weekrapport

Reacties