logo

Lid worden

Lid worden?

 

Korfbalclub De Pein is een actieve en gezellige vereniging met ruim 100 leden. Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen vrijblijvend komen kijken of meedoen op een van de trainingen!

 

Jeugd

KC de Pein heeft een bloeiende jeugdafdeling met één of meerdere teams in bijna elke leeftijdscategorie. Bij de trainingen en wedstrijden staat spelplezier en samenspel voorop. Onder begeleiding van enthousiaste jeugdtrainers en coaches wordt er doorgaans één of tweemaal per week getraind en op zaterdag worden er wedstrijden gespeeld. Naast een Jeugdcommissie die alles regelt omtrent de jeugdleden bestaat er sinds twee jaar een speciale Jeugd Activiteiten Commissie. De JAC organiseert bijna elke maand activiteiten voor de jeugdleden, en heeft een eigen stukje site.

Lijkt korfballen bij KC de Pein je wel wat? Neem contact op met Dagmar Rozema (06-49394250, Dagmar@kcdepein.nl).

 

Senioren

Bij de senioren is er zowel plaats voor de meer wedstrijdgerichte korfballer als voor recreanten. Jong of oud, ervaren of beginneling, iedereen is welkom! Belangstellenden kunnen meer informatie inwinnen bij Dennis de Wit (0614323789, Dennis@kcdepein.nl).

 

Contributie

Voor informatie over de contributie kunt u bij de hierboven genoemde contactpersonen terecht.